HUMOR / KONFERENCIER / ARBEJDSLIV

SEBASTIAN DORSET

Sebastian Dorset er uddannet journalist, og har derudover en lang karriere som skribent og redaktør på diverse medier. Han har skrevet materiale til Mette Lisby, Jarl Friis Mikkelsen, Jan Gintberg og Tobias Dybvads program Dybvaaaaad! på TV 2 Zulu, ligesom han i 2008 har været medskribent på taler for Villy Søvndal (SF). Han har medvirket i det årlige standupshow til fordel for Unicef, Talegaver til Børn i 1997 og i årrækken 2003-2008, hvor han var vært sammen med Anders Fjelsted i 2006.

sebastian dorset.jpg

FOREDRAG

Sebastian Dorset_1.jpg

SKU' DET VÆRE MORSOMT

 

Man kan finde mennesker af enhver størrelse, farve og trosretning, men det er umuligt at opstøve en person, der ikke selv mener at have sans for humor. Ikke alene synes vi selv, vi er sjove, men vi finder os også i stand til at vurdere hvad der er sjovt, og hvad der absolut ikke er det. Baseret på sine erfaringer fra fjorten år som stand-up komiker og sine snart 40 år som menneske kommer Sebastian Dorset med eksempler på hvordan humor kan hjælpe i hverdagen, og eksempler på hvornår den helst skulle have været undgået. Hvad er sjovt, hvordan bruger vi sjovheden, og hvordan glatter vi ud, når vi har været FOR sjove er nogle af de spørgsmål man efter dette foredrag ville have lidt lettere ved at besvare.

Sebastian Dorset_1.jpg

Konferencier med improvisation og dialog

 

Sebastian er altid klar til at målrette sin optræden efter arrangørernes ønske og er også en meget benyttet konferencier, der på afslappet vis knytter nogle humoristiske kommentarer til de forskellige indlæg og får arrangementet til at glide så både tidsplanen og humøret holder.

Sebastian er vild med jobbet som konferencier, da det sikrer ham en plads på første række, og muligheden for at høre en masse spændende indlæg og foredrag.

Med sin baggrund som journalist kan han både stille uddybende spørgsmål og sætte sig ind i stoffet på forhånd, så han i det mindste forstår hvad der bliver snakket om, og måske endda kan stille de rigtige spørgsmål bagefter.

Sebastian vælger den stil, der passer til lejligheden og tilpasser sig forsamlingen, så mængden af sjov i lokalet ikke ødelægger indeklimaet. Og han sørger for at tidsplanen ikke skrider og at folk både får kaffe, underholdning og en hjemtur til tiden.

Show skræddersyet til offentlige arbejdspladser

Selv i de krisetider er der brug for noget at grine af. Man kan vel ligefrem påstå at det især er når medierne er fulde af historier om nedskæringer, fyringsrunder og anden dårligdom at vi har behov for lidt hjælp til at se lysere på tingene.

I et show der er skræddersyet til offentlige arbejdspladser, tager Sebastian Dorset fat på nogle af de myter, man bliver tvunget til at høre på når man er offentligt ansat. Hvordan kan det være at selvom kommunerne har været udsat for nedskæringer hvert eneste år siden Schlüter, hvorfor er der så stadig nogle der tror at livet i kommunerne er en form for timelønnet kaffepause?

Showet stiller et par af de spørgsmål, man nødvendigvis må stille sig selv som offentlig ansat: Hvad betyder ”Forandringsparathed” egentlig? Og er dem, der ustandselig bruger ordet egentlig særlig gode til selv at forandre sig?

Sebastian Dorset stiller og besvarer naturligvis et af verdens store spørgsmål: Hvem er den eneste gruppe af offentligt ansatte der ikke er underlagt kvalitetsmålinger? Og hvorfor?

Showet tilbydes naturligvis med en særlig kriserabat, og tilpasses gerne til lige jeres særlige arbejdsplads.

Referencer:

 

Vi har haft Sebastian på en konference, hvor han afsluttede dagens program på en humørfyldt og relevant måde. Det var tydeligt at Sebastian havde sat sig ind i målgruppen og havde fundet sjove eksempler, der passede netop ind i publikums verden – det er super professionelt og gør indlægget vedrørende for deltagerne. Sebastians stil er afslappet og uformel, og selvom indlægget naturligvis har en ramme, er det tydeligt at han formår at gå ud over denne, hvis det passer til konteksten. Jeg kan bestemt anbefale Sebastian.

Signe Hyldgard Heskia, Sektionsleder, Teknologisk Institut