top of page

Tak fordi du kigger forbi

Vi vil på denne side præsentere dig for nogle af de nye foredragsholdere som hele tiden kommer til. Vi vil skrive om nogle af de spændende ting der sker for vores foredragsholdere. Vi vil skrive om løst og fast - kort sagt, siden er åben for alt hvad der kunne være interessant for dig som er arrangør på arrangementer.Mads Brûgger #klassens frække dreng#ledelse#Radio24/syv#nyt foredrag#


Mads har lavet et nyt spændende foredrag som du ikke må gå glip af - alle, uanset om du er ledere eller medarbejder, vil gå fra foredraget med fornyet energi og mod på dagens arbejde og en del klogere.


Den Originale Taleradio

​Mads Brügger var med helt fra starten af Radio24syv, som programchef sammen med Mikael Bertelsen. I dette foredrag fortæller han om hvorledes det lykkedes at bryde DR’s monopol på taleradio i Danmark, og om hvordan Radio24syvs programafdeling udvikler det ene originale programformat efter det andet, samtidig med at der skal holdes styr på en redaktion som tæller nogle af de meste farverige personligheder i medielandskabet. Hør bl.a. om ”julefrokost-reglen”, hvorfor det er vigtigt at sætte nulfejls-kultur for døren, og hvorfor det er stort at være lille. Et foredrag som passer til alle med interesse i medier, journalistik og kreativ ledelse.

bottom of page