top of page

KOMMUNIKATION / ARBEJDSLIV / MODERATOR

MIKAEL KAMBER

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2, forfatter, chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. Han har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse.

 

I dag er Mikael Kamber nyhedsvært på TV2. Samtidigt er han forfatter og en efterspurgt ordstyrer og foredragsholder.

Mikael Forside by Kim Vadskaer, foredrag, abejdsglæde, kommunikation, tv, journalist, ledele, medarbejder, livsglæde, virksomheder, ordstyrer, humor, motivation

FOREDRAG

Mikael Kamper, kommunikation, arbejdliv, tv, journalist, underholdning, arbejdsglæde, medarbeder, ledelse

VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE

 

Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, vi lever endda længere.

 

I foredraget giver Mikael Kamber eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra forskningen i menneskers adfærd og fra sin egen løbebane. Undervejs får du indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan man får den til at smitte.

 

Foredraget er fyldt med humor og aha-oplevelser og giver en række meget anvendelige huskeregler og praktiske værktøjer. Det henvender sig bredt til privatpersoner og til ledere og medarbejdere i alle typer organisationer og virksomheder.

VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE - FOR LEDERE

 

Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, vi lever endda længere.

 

Du får indblik i, hvordan arbejdsglæde og dyb motivation kan opstå i din organisation. Kernen er at finde ind til meningen med organisationen og opbygge en kultur, der bygger på tillid, fokus og klar kommunikation.

 

I foredraget giver Mikael Kamber eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra forskningen i menneskers adfærd og fra sin egen løbebane som topchef i flere mediehuse.

 

Foredraget er fyldt med humor, og der er garanti for aha-oplevelser undervejs.

Mikael Kamber, underholdning, arbejdsglæde, kommunikation, journalist, tv
bottom of page