top of page

LEDELSE / REJSEFOREDRAG / MODERATOR

MIKAEL BERTELSEN

Mikael Bertelsen, født Mikael Simson Bertelsen, den 5. oktober 1967, er en markant, dansk radio- og tv-personlighed, der nok er bedst kendt som vært i tv-programmerne "Bertelsen - DR2´s Talkshow" (1999), "De uaktuelle nyheder" (2002), "den 11. Time" (2007), "Bertelsen på Caminoen" (2010) og "Læsegruppen Sundholm" (2011).

 

Bertelsen var i to år leder af Ungdomsredaktionen på Danmarks Radio (1996-1998) og i tre år redaktør og medlem af Chefredaktionen på DR2 (2003-2006).

 

I 1998 var han udsendt af Udenrigsministeriet, i forbindelse med opbygning af to radiostationer i Thailand. Fra august 2011 har Bertelsen været kanalchef på Radio24syv.

Mikael Bertelsen.nyt.jpg, ledese, kultur, rejser, kendt, foredrag, kontroversiel, radio 24/7, motivation,

FOREDRAG

Mikael Bertelsen.jpg

KUNSTEN AT TURDE FEJLE - SOM MENNESKE, MEDARBEJDER OG LEDER

Kanalchef Mikael Bertelsen fra Radio24syv fortæller om kunsten at turde tage fejl. Oplev Bertelsens bud på, hvordan man bevarer begejstringen og sikrer resultater gennem kreativitet, indsigt og lærerige fejltrin.

 

Vandrehistorier

Det lå ikke i kortene at Mikael Bertelsen skulle rejse verden rundt med sit arbejde.

Som skolebarn fik han så voldsom hjemve på lejrskoler, at han fik feber, og senere i livet blev han så angst for at flyve, at det var svært for ham at komme afsted.

Alligevel har han i sit arbejdsliv været på en jordomsejling, startet radiostationer for FN i Thailand og gået på pilgrimsruter fra Santiago i Spanien til Shikoku i Japan.

Det handler alt sammen om at flyve, sejle og gå, for at finde hjem til sig selv.

Referencer:

 

"Døren går op, hvem kommer ind", det gjorde du.

På egne vegne, tak for et forrygende foredrag med masser af humor, smil og god respons fra salen.- ja, dejligt med al den latter.

FOf Nord

Vil du hilse Mikael Bertelsen og sige tusinde tak for hans oplæg til Skolelederforeningens årsmøde i sidste uge. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på årsmødet generelt og i særdeleshed var medlemmerne glade for Mikael Bertelsens oplæg. Jeg kan med sikkerhed sige, at medlemmerne syntes at det var det bedste oplæg under hele årsmødet. Vi i hovedforeningen fandt også hans oplæg yderst sjovt, relevant, og spændende. Tak for det.

Jannick Stærmose Mortensen, Skolelederforeningen

bottom of page