top of page

KOMMUNIKATION / ARBEJDSLIV / MODERATOR

LINE BAUN DANIELSEN

Line Baun Danielsen har mere end 28 års erfaring som journalist og TV-vært og har en solid baggrund i forhold til at formidle og kommunikere budskaber.
Line Baun Danielsen ejer i dag LBD Kommunikation, som bla. tilbyder kommunikationsrådgivning og medietræning til erhvervslivet.
Line Baun Danielsen er derudover en erfaren foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Hun har skrevet 2 bøger ”Verdens Bedste Mor” og ”Bag Skærmen”.
Derudover har hun bidraget med indlæg til en række andre bøger.
 
Line Baun Danielsen er en rutineret, erfaren og engageret ordstyrer og konferenceleder.
Hun favner bredt og har en god evne til at få tørt stof og tunge emner gjort nærværende og menneskelige. Med sin journalistiske baggrund stiller hun de gode spørgsmål og kan opsummere præcist.
 
Line Baun Danielsen har fungeret som konferencier og ordstyrer i mange sammenhænge bla. : Womens Board Award 2016, Kvinder i ledelse, Maj Invest Equity, DTL Årets Transportpris, Hjerneskadeforeningen, KIU – kvinder med kræft i underlivet, Maj Invest Equity, SAP, Sportawards Horsens, Spar Nord,
Danske Banks Litteraturpris, Multi Data, Iværk&Vækst messen, BrainsBusiness Award, Mærk Livet Sport Awards Næstved.

Line Baun Danielsen, foredrag, kvinder, overgangsalder, blogge, kommunikation, tv, kendt, book, tv vært, erhverslivet, arbejdsliv, virksomheder

FOREDRAG

Line Baun Danielsen, kvinder, blogger, kommunikaion, tv, journalist, kendis,

LUK DE GAMLE DØRE - OG NYE DØRE ÅBNER SIG
Det var med rystende hænder, at jeg i år sagde mit solide job som TV-vært op efter en hel menneskealder i TV-branchen for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe en Blog for kvinder i aldersgruppen 45+. Det var en beslutning, der tog både tid og en masse overvejelser. Turde jeg ? Hvad med økonomien ? Hvad kan jeg ? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.
 
Mange af os går hele livet rundt med drømme, de aldrig får udlevet, fordi de ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Og det forstår jeg godt. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet.
 
Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet: ”Det går alt sammen”. 
 
Hør Line Baun Danielsens historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet. 
 
Varighed: 1 time

KOMMUNIKER SÅ DET FORSTÅS
Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er blevet endnu vigtigere i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed.
 
Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække.
 
I ”Kommunikér så det forstås” gennemgår jeg bl.a. de 10 kommunikationsbud og giver tilhørerne en powertalk om, hvordan man former og formidler sine budskaber. Og ikke mindst hvordan man arbejder konstruktivt sammen med journalister/medier. 
 
Varighed: 1 time

bottom of page