top of page

FREMTIDEN & VISIONER

JESPER ULSØ

Jesper Ulsø er virksomhedsleder og entreprenør, og har praktiske erfaringer fra et bredt udsnit af brancher fra IT og dot.com over medie- og servicevirksomhed til industri-virksomhed.
 

Han er civilingeniør/HD og dimitterede fra Singularity University (USA) i 2015. Karrieren begyndte hos IBM, hvorefter han drev egne virksomheder i 12 år indenfor IT og dot.com. I dag er Jesper Ulsø direktør i Aller Media og bestyrelsesformand i flere virksomheder Danmark, Norge og Sverige indenfor Content Marketing, distributions- og rejsebranchen.


Hans store interesse er krydsfeltet mellem strategi og de nye eksponentielle teknologier, hvor han med provokerende og tankevækkende eksempler peger på muligheder snarere end trusler for såvel organisationer som det enkelte menneske.

jesper_Ulsø.jpg, book foredrag, fremtiden, visioner, ledelse,teknologi,

FOREDRAG

Forstå fremtiden i dag
- og brug den i din strategi i morgen

Cyberpunk forfatteren William Gibson har skrevet de efterhånden berømte ord ”The future is here – it’s just not evenly distributed”. Hans ord er mere aktuelle end nogensinde i takt med, at vi indser, hvor hurtigt udviklingen faktisk går - ikke bare på IT-området, men nu også indenfor bioteknologi, kunstig intelligens, nanoteknologi, 3D-print og robotter.


Denne udvikling har allerede skabt en masse vindere og tabere; netop fordi fremtiden ikke er ligeligt fordelt. Vil du og din organisation placere sig på den rigtige side af udviklingen, er den første forudsætning at forstå hvilke kræfter, der er på spil. Dernæst at koble denne indsigt med en proaktiv strategi både personligt og på organisationsniveau, som vender de eksponentielle teknologier til lovende muligheder i stedet for frygtindgydende trusler.

I sit foredrag introducerer Jesper Ulsø deltagerne for et nyt paradigme for teknologiforståelse, som gør det muligt at forstå og forholde sig proaktivt til udviklingen. Med tankevækkende eksempler bringes deltagerne tættere på en spændende fremtid, som allerede er ankommet.

Referencer

Hovedbestyrelsen og ledelsen i KSA
Rigtigt godt oplæg, stor inspiration, gode eksempler, god veksel mellem tale og video, og god til at relatere eksempler til vores virkelighed, meget inspirerende, god dialog og debat med deltagerne. Efterfølgende har flere deltagere rost oplægget og vil bringe inspirationen med tilbage til refleksioner i egne faglige organisationer.
Britt Jensen, Job og Karrierechef

Kick-off i Alm. Brand
Vil gerne kvittere for et rigtigt godt indlæg fra Jesper i går. Det fik alle i salen til at begynde at se alvoren i, at hvis ikke vi selv flytter os, er der andre der gør det - bare uden os. Så i forhold til vores formål med kick-off på vores nye IT-strategi, vil jeg mene, at Jesper ramte plet med sin præsentation. Mange tak for det.
Flemming Nordengaard, IT-chef

Årsmøde for alle lærere og ledere på Niels Brock
Vi havde en rigtig god dag i torsdags, og der var stor begejstring for Jespers foredrag. Dejligt. Faktisk var én lærer så begejstret, at hun gerne ville have Jesper ud og tale for eleverne på Elite-gymnasiet.
Lene Stoktoft, direktionskonsulent

Årsmøde, Danmarks Almene Boliger
Tak for sidst. Det bliver aldrig det samme igen at sidde i Idrætsparken og frygte for en utæt vandhane :-). Som lovet får du her evalueringen og det fremgår vist med al ønskelig tydelighed at du roligt kan notere mission completed!!!Endnu en gang tak for dit bidrag til en også samlet set meget vellykket konference.
Søren Madsen, kredskonsulent

FCA ( Fiat Chrysler Automobiles) dealers
My Name is Fredrik Wadin and I work for FCA in the Nordic Countries. I want thank you for an inspiring and thought expanding presentation. I am currently finishing my EMBA studies at Lund University. As our final project we are looking at future banking solutions for Africa and I found your thoughts on the finacial industry inspirational and it guided me to think wider.
Fredrik Wadin

bottom of page