SYGDOM / KRÆFT

IBEN SENECA

Iben Seneca er uddannet coach og kræftsygeplejerske, og har i mere end 10 år arbejdet med kræftpatienter og deres pårørende, både på Kræftafdelingen på Århus sygehus, hos Kræftens Bekæmpelse og som selvstændig cancercoach. Hun brænder for omsorgen og det relationelle, og hendes fokus er på den mentale- og følelsesmæssige del af sygdommen.

Iben Seneca.JPG

FOREDRAG

Kræft er en krise, og en krise er et vendepunkt

 

Et foredrag om, hvordan du håndterer den krise som kræft er – hvad enten du er patient eller pårørende. Kræft er en sygdom, ikke en kamp som du enten vinder eller taber.

Med afsæt i stor erfaring og kærligt engagement giver Iben Seneca indsigt i, hvordan kræften ikke alene skal helbredes fysisk men også skal håndteres mentalt.

I bogen ”Coach din cancer” præsenterer Iben Seneca en unik tilgang til, hvordan du flytter fokus fra at holder dig i live, til at leve livet med alvorlig sygdom. Du skal ”coache din cancer” og foredraget giver dig indsigt i hvordan.

Målet er ikke at finde tilbage til dét liv, der var før kræften. Målet er derimod at give dig konkret inspiration og motivation til at finde vej til dit nye liv. At finde hjem til dig selv.

 

Foredraget er for alle, der har eller har haft alvorlig sygdom tæt på.  Det giver afsæt til inspiration og selvreflektion når livet er sværest - og en klog og autentisk støtte til det lange seje træk et sygdomsforløb er.

Emnet er tungt, men formen er ligetil og nem at forstå og omsætte, så det kan støtte dig både her og nu men også videre i livet.