HUMOR / UNDERHOLDNING / MODERATOR / KOMMUNIKATION

CHRISTINE FELDHAUS

Christine Feldthaus har mere end 20 års erfaring fra kommunikations- og reklamebranchen. Senest som direktør på Young & Rubicam i København.

 

Gennem arbejdet for en lang række annoncører har hun over årene fået et stort indblik i hvad der interesserer danskerne og deres livsstil.

 

Christine Feldthaus er kendt fra DR1 programmet ”Kender Du Typen”, hvor hun som livsstilsekspert gætter kendte danskere ud fra f.eks. deres favoritduft, deres bilmærke eller deres forhold til burhønse-æg.

christine_feldthaus, foredrag, kvinder, humor, kommunikation, foredrag, kender du typen, reklame, virksomheder, arbejdsliv, ordstyrer,livsstil, erhverslivet, arbejdsglæde, medarbejder, livsglæde, stress

FOREDRAG

Christine Feldthaus, kvinder, ldele, undrholdnin, kommuniktion, ældreplejen

HVAD SKER DER HOS ”VANDRESTAVS-ROCKERNE”?

 

Et opgør med de stærkt uaktuelle ”ældrebilleder”. Hvorfor er man stendød i mediemålgrupperne og henvist til TV Charlie, når man runder 50 år?

 

Der vil blive fokuseret på befolkningen over 50 år med livsstils-facts fra ind- og udland og der vil tegne sig et portræt af nogle generationer, som ikke vil finde sig i, at blive beskrevet som en udkogt blomkålsædende ”ældrebyrde” når de når pensionsalderen. En korporlig opsang til blandt andet erhvervslivet, kommunikations-branchen, medierne og ældreplejen om at skylle sovepillerne ud i toilettet og sætte turbo på innovationen.

ARBEJDSGLÆDE OG BEGEJSTRING

 

Der er intet i verden som at omgive sig med mennesker, der kan udvise begejstring og som husker at dele ud af det overskud, de har. Men overskud og begejstring kommer som bekendt ikke uden at man gør en indsats. Trænger I til en lille opsang, om hvordan man skaber plads til refleksion frem for bare at køre videre per refleks. Kunne jeres arbejdsglæde trænge til et serviceeftersyn, hvor problemer bliver taget op uden høflig skelen til det politisk korrekte og skiftende ledelsesmantraer som ser godt ud på papiret, men måske alligevel ikke virker helst så effektivt i hverdagen? Prøv noget nyt. Prøv lidt galskab.

 

Christine Feldthaus har gennem sine mere end 25 år i en travl kommunikationsbranche masser af erfaring at byde på. Og et overskud, der smitter selv den største brokrøv i firmaet.

FØLGER DU LIVETS RØDE TRÅD ELLER HÆNGER DU I DEN?

 

Hvorfor føler vi danskere os mere og mere stressede? Hvorfor finder vi os i den manglende livskvalitet, som følger med stress og præstationsangst?

 

Få en personlig beretning om, hvordan Christine Feldthaus personligt besluttede at sige farvel til ”tung-stress”. Og hør hendes portræt af danskernes moderne livsformer og den hæsblæsende livsstil som forårsager stress for både voksne og børn.

 

Gå hjem med 10 nemme anti-stress-leveregler for begyndere. Som virker! Indlægget får dig nok til at trække en del på smilebåndet - og der er garanti for at du kommer hjem med "lidt at tænke over". Og et par gode råd til naboen.

Christine Feldthaus, kommunikation, underholdning, kommunikation, arbejdliv,

ER DU TILFREDS MED DUFTEN I BAGERIET?

 

Et humoristisk foredrag om livs- og arbejdsglæde.

 

Trænger du til en humoristisk opsang midt i hverdagens hamsterhjul – med travlhed både på jobbet og i fritiden? Husker du at stoppe op og grine lidt af en verden, der forandrer sig konstant? Og hvor du er i afvikling, hvis du ikke er i udvikling?

 

 

Er det altid de andres skyld, at det ikke rigtigt kører for dig – eller kan du selv optimere din livs- og arbejdssituation, hvis du virkelig sætter alt ind på det? Få nogle skarpe bud fra frk. So F***ing Special på, hvordan livet her i andedammen måske kunne blive lidt mere værdsat. Og få nogle provokerende spark til at komme videre, hvis noget har sat sig på tværs i dit univers.

 

Varighed: 60 min. eller 2 x 40 min.

HVAD HAR DANSKERNE EGENTLIGT GANG I?

 

Et aktuelt nedslag i danskernes vaner, interesser og adfærd.

 

Kom og få et dagsaktuelt nedslag i danskernes livstil og et par fuldtræffere på, hvad der optager os lige nu og her… Få forklaringen på, hvorfor vi både kan spise ”krisebær” og købe Kählervaser. Og hvorfor det bliver vigtigere og vigtigere at være sponoseksuel og have både kælegrise, bybier og en hønsefræser!

 

Foredraget kommer vidt omkring og tager udgangspunkt i, hvordan vi bruger vores tid og vores penge i den danske middelklasse. Der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Feldthaus flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost og karriereforældre med glutenallergi på vej til et mindfulnesskursus.

 

Varighed: 60 min. eller 2 x 40 min.

DANSKERNE OG KANONEN?

 

Politikerne vil så gerne have, at vi forstår, hvad det vil sige at være dansker med danske kerneværdier som bl.a. frihed, frisind og fredagsslik. Med udgangspunkt i Bertel Haarders Danmarkskanon, tager Christine Feldthaus temperaturen på, hvor langt der er fra de 10 skud i kanonen til danskernes adfærd i praksis.

 

Kom og hør et forrygende humørfyldt foredrag, om forskellen på det man gerne vil have os til at gøre – og det vi rent faktisk gør. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed.

 

Varighed: 60 minutter.

DØD OVER DEN PERFEKTE KVINDE!

 

Hvornår lærer vi at droppe den dårlige samvittighed, at prioritere og at følge hjertet. Hvorfor svælger vi i selvhjælps-bøger og tager hele ansvaret når ungerne får lus. Hvorfor tænker vi mere på planlægning af indkøb og aftensmad end på sex – når vi slår øjnene op om morgenen.

 

Hvad blev der af kvindernes kampdag - er det en fuser på højde med Københavns Karneval? Eller er der bare ikke mere at kæmpe for? Indlægget spidder ”kvindeliv” her i 10'erne med karriere, VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen og Pilates ad libitum.

 

Og stiller spørgsmåls tegn ved om vi blot er en samling skrigeskinker som står i X når vi gør rent, afbryder børnenes leg med Toffifee karameller og taler med vores Ravioli når vi laver mad. Og hvad det kræver af mændene at kvinder bliver mere og mere ”selvkørende” og vælger traditionelle familiemønstre fra.