ARBEJDSLIV / MOTIVATION

ANNE-GRETHE BJARUP RIIS

Anne-Grethe Bjarup Riis startede med at stryge skjorter på en skjortefabrik i Herning, kom ind på Statens Teaterskole i København. Debuterede på scenen som Peter Pedal i abekostume og stod tre år senere på den røde løber i Cannes sammen med Lars von Trier.

Anne-Grethe har siden spillet med i en række kendte film og tv-serier og er en del af satiregruppen Emmas Dilemma. Er samfundsdebatør i aviser og tv, billedkunstner, sanger, manuskriptforfatter og filminstruktør. i 2010 udkom hendes første roman SMS – send mere sex.

Sammen med Anders Refn har Anne-Grethe Bjarup Riis indspillet en film om modstandsgruppen Hvidsten Gruppen, som havde biografpremiere marts 2012.

FOREDRAG

Du kan, hvad du vil!
Du kan, hvad du vil er Anne-Grethes mantra, men det kræver jernvilje, disciplin og udholdenhed, for selv at skabe det liv man gerne vil leve.

I sit foredrag fortæller Anne-Grethe om sin private rejse fra skjortefabrikken og dertil hvor hun er i dag, om hendes insisteren på hele tiden at forny sig, tænke kreativt og knække fastlåste rutiner. Hun fortæller om begrebet inspiration og om at få tingene til at lykkes og hvordan man får styrke til at komme op på hesten igen, når tingene ikke lykkedes.

Anne-Grethe deler ud af sin store erfaring som skuespiller og giver os et indblik i de metoder hun bruger, for hele tiden at være i kontakt med sig selv og derved få større gennemslagskraft, mere livskvalitet og mod til at sige rungende JA til de forskellige udfordringerne her i livet. Men i høj grad også til at finde modet til at skabe udfordringerne selv.

Marianne Pedersen

Tlf. 22 65 52 38

Mail@peoplebooking.dk

CVR 41053437

KONTAKT

  • Facebook - Grey Circle