top of page

FREMTIDEN & VISIONER

ANDERS HVID

Anders Hvid er cand.scient.soc. og er medstifter og CEO af DARE DISRUPT, dansk ambassadør for Singularity University, initiativtager til Danske Ideer og Singularity University GSP 2010 alumni.

 

Anders Hvid er entreprenør, forfatter til bogen Forstå Fremtiden, foredragsholder og ambassadør for Singularity University i Danmark.

Han er en af de få danskere der har deltaget på Graduate Studies Program på Singularity University (USA), hvor få visionærer studerende fra hele verden kan udforske og udvikle hvordan ny teknologi kan hjælpe os til at løse de store globale udfordringer.

Anders Hvid arbejder til daglig i rådgivningsvirksomheden DARE DISRUPT med at skabe radikal innovation, strategi og forretningsudvikling med udgangspunkt i ny teknologi. 

Han er positiv futurist og elsker at holde foredrag om hvordan fremtiden tegnes af den teknologiske udvikling.

Anders Hvid.jpg, fremtiden, innovasion, ledelse, visioner, medarbejder, arbejdsliv, rådgivning, strategi, teknologien, udvikling, paradigme, virkelighed, foredag, virksomheder, ny fremtid

FOREDRAG

Forstå fremtiden - Få styr på teknologien eller bliv forstyrret

Har din virksomhed styr på den teknologiske udvikling, og hvordan den vil påvirke jeres industri, eksistensgrundlag eller forretningsmodel? Er din virksomhed det næste offer for den eksponentielt accelererende teknologi? Og vil jeres virksomhed overhovedet opdage de ekspotentielle vækstmuligheder, der ligger lige rundt om hjørnet, før det er for sent? 

Anders Hvid, har forstået fremtiden og ved, om nogen herhjemme, hvordan teknologier som bioteknologi, robotter, kunstig intelligens og 3D print udvikler sig og hvilke metoder der skal til, for at forstå og udnytte den teknologiske udvikling. 

Mere end nogensinde er det den teknologiske udvikling, der skaber fundamentet for forandringer i vores verden. Inden for få år vil vores biler styre sig selv gennem morgentrafikken og vi vil kunne 3D printe simple objekter derhjemme. Både vores læge og vores bankrådgiver vil være en kunstig intelligens.

I sit foredrag introducerer Anders Hvid deltagerne for et nyt paradigme for teknologiforståelse, som gør det muligt at forstå og forudse udviklingen for netop din virksomhed og industri. Med massere af konkrete eksempler bringer foredraget deltagerne tætter på den virkelighed vi alle sammen allerede er en del af.

bottom of page