top of page

LEDELSE / MADKULTUR / TV-SERIER & FORFATTERSKAB

ADAM PRICE

Adam Price er manuskriptforfatter, foredragsholder og moderator.

 

Som manuskriptforfatter i film-, tv- og teaterbranchen er han bl.a. idémanden bag tv-succeser som Borgen, Nikolaj og Julie og Anna Pihl.

 

Herudover har Adam gennem en årrække anmeldt restauranter over hele landet, han har siddet som dommer i adskillige kokke-konkurrencer og er medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.

adam price, tv, spise med price, ledelse, tv serier, mad, madkultur, foredrag, borgen, herrens veje, brødrene price, madkultur

FOREDRAG

Adam Price, madkultur, tv, dramaserier, ledelese, herrens veje

HERRENS VEJE

Herrens veje – er en ny, stort anlagt, karakterbaseret TV serie, der behandler begrebet tro i dets mange facetter og betydninger. Serien tager sit udgangspunkt i Danmark, men behandler et emne, som over hele verden berører millioner af menneskers tilværelse. Serien har premiere i oktober 2017, og optages bl.a. i Stenløse Kirke, i præstegården og på kirkegården.

Adam Price siger selv om sin idé:

"Troen har altid fascineret mig som drivkraft for menneskets handlinger. I de sidste 10-15 år har vi oplevet en tilspidsning af forholdet mellem de store verdensreligioner, som både påvirker storpolitikken og vores allesammens hverdag. På samme måde som politik blev udgangspunktet for en meget personlig fortælling for hovedkaraktererne i Borgen, vil religion og tro blive de bagvedliggende kræfter for dramaet i Herrens Veje. Såvel det store perspektiv som det helt nære vil få plads i en karakterbaseret broderfortælling, som tager udgangspunkt i både krig og en række personlige konflikter, der rammer en såkaldt 'helt almindelig familie…'"

 

Varighed er 45 minutter samt 20 minutters spørgetid i forlængelse af foredraget.

MAD MED MERE

Adam Price er søn af skuespiller Birgitte Price - berømt for sin rolle som Søs i Far til fire - og skuespiller, instruktør og mad-entusiast, John Price.

 

Med udgangspunkt i sine erfaringer som anmelder m.m. holder Adam foredrag om madanmelderi, dansk gastronomi, madkultur – herhjemme og i udlandet - og fødevarekvalitet. Det er et underholdende foredrag som bl.a. kan indeholde de gode - og dårlige - oplevelser Adam har fra sit job som madanmelder. Adam tilbyder også et mere fagligt foredrag med udgangspunkt i fødevarekvalitet og madkultur, men generelt kan Adam Prices foredrag vinkles så de matcher det enkelte arrangement.

 

Adam holder også gerne foredrag om arbejdet som manuskriptforfatter på TV-serier som Taxa, Nikolaj og Julie og Anna Pihl. Hør Adam fortælle om hvordan en serie bliver til og hvordan Tv-serien som genre har bevæget sig fra fiasko til nationalt samlingspunkt.

 

Adam kan også bookes sammen med sin bror James Price til et foredrag om ”Spice med Price”.

Adam og james price, mad, makultur, familie, underholdning

OM AT SPISE MED PRICE - FOREDRAG MED ADAM & JAMES PRICE

Ingredienserne i brødrene Prices køkken er nysgerrighed, humor, gode og gerne absurde historier og anekdoter fra barndommens køkken, hvor faderen John Price residerede. I deres ugentlige madprogram på DR1 leverer brødrene både klassiske retter, som deres far lavede dem, og mere moderne kogekunst. Det er rendyrket madglæde og begejstring for godt grej og ordentligt håndværk.

 

I dette forrygende og meget underholdende foredrag tager brødrene Price dig bag om Spise med Price-programmerne og fortæller om de gange, der for alvor har været røg i køkkenet.

Brødrene kommer naturligvis ikke uden om familieanekdoterne og andre morsomme detaljer, som også har gjort deres madprogram på DR1 vældig populært. Bag al humoren og historierne handler det om at give den basale begejstring og madglæde videre. At bevare håndværket og komme ud i det køkken og få slebet knivene. Og rigeligt smør ...

 

Adam og James kan også bookes hver for sig.

bottom of page