Ordstyrer

ADAM PRICE - MANUSKRIPTFORFATTER, TV-VÆRT OG KOGEBOGSFORFATTER

 

Adam Price er en rutineret moderator/vært, der kan matche ethvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.


MADS STEFFENSEN

 

Mads Steffensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i ’97. Han har tidligere været ansat på Berlingske Tidende, Metronome Productions og selvfølgelig DR-P3, hvor han blev vært på Mads & Monopolet i september 2003.


 

Mads Steffensen er en dygtig og erfaren ordstyrer, konferencier og interviewer.
Han bruger ofte dilemma-stilen og den er særdeles velfungerende i moderatorrollen. Det betyder at han går ret tæt på bl.a. paneldeltagere og emner & uden at det bliver ubehageligt.


HANS PILGAARD - JOURNALIST OG TV-VÆRT

 

Hans Pilgaard er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.

 

Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Hans Pilgaard et virkelig stærk kort at have på hånden.

MIKAEL BERTELSEN

 

Mangler du de helt rigtige Moderator til at gøre netop dit arrangement eller konference til noget helt specielt, så har du fundet de to helt rigtige, ved at bruge Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

 

Idéerne vil stå i kø, både de skæve og de sjove og du kan læne dig tilbage og slappe af, da der vil være fuld kontrol på arrangementet/konferencen.

MIKAEL KAMBER - NYHEDSVÆRT, FORFATTER OG CHEFREDAKTØR PÅ JYDSKEVESTKYSTEN

 

Mikael Kamber er en særdeles erfaren ordstyrer og konferencier. Han har stået i front på et stort antal krævende konferencer for virksomheder, ministerier, universiteter og interesseorganisationer.

Mikael Kambers speciale er konferencer, hvor der skal holdes mange bolde i luften:

 

På scenen udstråler Mikael Kamber overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet.

 

Mikael Kamber lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som ordstyrer/konferencier. Derfor holder han typisk et eller flere formøder med arrangøren inden opgaven.

ANNA THYGESEN - KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER OG CEO

 

Anna Thygesen er en særdeles rutineret moderator, der kan matche et hvert arrangement og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen.

 

Så uanset om I har brug for en konferencier, en debattør, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Anna Thygesen et virkelig stærk kort at have på hånden.