Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Hans Pilgaard holder foredrag om humor, arbejdsliv, livskvalitet, journalistik og motivation.

 

Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter. Han er vokset op i Blovstrød og uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1988 og på Berlingske Tidende.

 

Hans Pilgaard har tidligere været ansat på TV2, produktionsselskabet Kanal Fyn og TV2/Nord. Og er desuden tidligere vært på TV3’s morgen-tv og TV2-programmerne: Set og Sket, Mandagschancen, Stifinder, Venner for Livet, studievært i Go’ Aften Danmark og Hvem vil være millionær. Hans Pilgaard har også deltaget i Vild med dans på TV2.

 

Udover at være en fremragende interviewer og journalist er Hans Pilgaard også en eminent foredragsholder, der med sin sans for humor og meget livsbekræftende facon behersker formidlingens kunst på meget højt niveau.

Foredrag

HANS PILGAARD HVEM VIL VÆRE TEM'LIG NÆR MED HANS PILGAARD

 

Spørgsmålet er, om ikke du kunne trænge til at se din ledelse fra en ny side eller vise den fra en uhøjtidelig vinkel.

 

Svaret er at finde blandt disse 4 muligheder:

A. Nej ellers tak det tør vi ikke

B. Nej tak vi tager os selv tilpas højtideligt og vil ikke lave sjov

C. Ja tak og det klarer vi selv

D. Ja tak men så vil vi gerne ha´ Hans Pilgaard med i købet

 

Giv dig selv og dit firma en chance for at blive rystet sammen på en ny måde eller få sendt rystelser af uhøjtidelig latter igennem lokalet, samtidig med at du måske få set og vist nye sider af firmaet og ledelsen. Styret med et glimt i øjet af ”Hvem vil være millionær”-værten, Hans Pilgaard.

 

Tungen lige i munden, hånden på hjertet og glimtet i øjet.

Spil ”Hvem vil være millionær?” med Hans Pilgaard som vært og tag en chance i de varme stole på en utraditionel måde med spørgsmål skræddersyet til lejligheden.

 

En uhøjtidelig måde at ryste medarbejdere og ledelse sammen på.

 

En let måde at få sig et godt og tiltrængt grin og måske oven i købet få et nyt syn på hinanden, dagligdagen eller udfordringerne forude.

 

Ses vi?

A. Jeg tør ikke

B. Jeg tager mig selv højtideligt

C. Jeg klarer mig selv

D. Det lyder sjovt – jeg springer ud i det.

HUMOR - EN MÅDE AT OVERLEVE PÅ

 

Verden er virkelig ikke, hvad den HAR været, og virkeligheden er ikke for sjov. Der ER ikke så meget at grine af, men det har måske i virkeligheden aldrig været vigtigere, at vi tør gøre det.

 

For mens nyhedsudsendelserne bugner af dårligt nyt, så står vi tilbage og kan slet ikke følge med, og tiden går – hånd i hånd med livet, mens vi er skræmte og trykkede.

 

Der er terrorfrygt, flygtningekrise og rekord i truede dyrearter.

 

Der er klimakriser og overskrifter der rimer på håbløshed og frygt.

 

Så der er brug for den vigtige 7.sans, vi har – den humoristiske sans.

 

Det er ikke altid nemt, men det er altid et valg. Dit og mit valg. Og ved at dreje på nogle knapper, får vi måske lidt lettere ved at ha´ det sjovt for alvor, den ene gang vi er ”her”. Så vi lever i stedet for bare at overleve.

Et foredrag der støjer og forhåbentlig både vækker latter og håb!

AT DELE HINDBÆRSNITTER

 

At dele hindbærsnitter!

 

Michéle og Hans er venner for livet – søskende for sjov.

 

Når det kommer til stykket, så er lykken hverken gods, guld eller galla – I virkeligheden er det nærmere hindbærsnitter, nescafe og venskab.

 

Mød Michéle Bellaiche og Hans Pilgaard der fejrer 20 års venskab – Et solidt venskab der har overlevet tykt og tyndt, medgang og modgang, op- og nedture, latter og tårer.

 

Hør historien om deres venskab – med udgangspunkt i international forskning og stærkt personlige anekdoter - og bliv inspireret til, hvordan du selv dyrker og plejer venskaber og finder ind til kernen i det der skaber lykken i tilværelsen.

 

Det er ærlig talt – ucensureret – og der er tavshedspligt.

STØJ OG FORTIELSER

 

Støj og fortielser – Erindringsnedslag skrevet med hjerteblod.

 

En bog der måske i virkeligheden var 35 år undervejs. Fra de første skriverier til skuffen til hjerteblodet på de offentlige bogsider.

Fra digte og dans med dæmoner i mørket til virkelighedens møde med manden med leen og den sårbare beretning om at sige farvel til sine forældre og samtidig møde den store berusende kærlighed.

 

Mød Hans Pilgaard til en ærlig frontberetning fra en uperfekt tilværelse. Råt, morsomt og brutalt. Historien om et barn der ledte efter et sted at høre til – og fandt sig selv – og fandt modet til at springe ud som forfatter – og bare holde op med at være så bange.

 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og muligvis høre passager læst højt.

 

Bogen af samme navn udkommer d. 11. oktober.